M

Phone

815.555.5555

Email

info@mycompany.com

ÁLLÍTSA MEG A FERTŐZÉSEK TERJEDÉSÉT AZ IRODÁBAN!

A Resysten tartós higiéniai bevonata már több millió ember egészségét védi a munkahelyeken világszerte.

Egy évig folyamatos és hatékony megoldás a veszélyes szennyeződésekkel szemben


Liftek

Az irodaházak legforgalmasabb pontjai közé tartoznak a liftek, ahol a gombokon rendszeres takarítás ellenére is jelentős mennyiségben fordulhatnak elő korokozók.


Közös helyiségek

Konyha, csocsó asztal vagy éppen kávéfőző? Számos baktérium vagy vírus megtelepedhet rajtuk, ami növeli a fertőzések terjedésének veszélyét. 

Mosdók

A mosdók higiéniája az egyik legfontosabb tényező egy irodaház, intézmény számára. A különböző gombok és kilincsek (WC, piszoár, kézszárító) folyamatos fertőtlenítést igényelnek.


Recepciós pult

Szinte minden munkatárs megfordul naponta egyszer itt, ami igazi gócponttá teszi a vírusok szaporodásának szempontjából!

Liftek

Az irodaházak legforgalmasabb pontjai közé tartoznak a liftek, ahol a gombokon rendszeres takarítás ellenére is jelentős mennyiségben fordulhatnak elő korokozók.

Közös helyiségek

Az irodaházak legforgalmasabb pontjai közé tartoznak a liftek, ahol a gombokon rendszeres takarítás ellenére is jelentős mennyiségben fordulhatnak elő korokozók.

Mosdók

A mosdók higiéniája az egyik legfontosabb tényező egy irodaház, intézmény számára. A különböző gombok és kilincsek (WC, piszoár, kézszárító) folyamatos fertőtlenítést igényelnek.

Recepciós pult

Szinte minden munkatárs megfordul naponta egyszer itt, ami igazi gócponttá teszi a vírusok szaporodásának szempontjából!

Amennyiben a Resysten megoldását használja, nem kell aggódnia, minden felület ellenállóbb lesz a vírusok, kórokozók ellen, mérésekkel igazolva, 1 év garanciával!

Megvédjük Önt és munkatársait
a betegségektől és a kapacitáskieséstől

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha:

  • Szeretné, hogy munkatársai biztonságban térjenek vissza az irodába
  • Meg akar felelni az OSHA irányelveinek és ajánlásainak
  • Szem előtt tartja munkavállalói komfortérzetét
  • Könnyebben szeretné kiadni iroda helyiségeit
  • Tartós megoldást keres
  • Bizonyítható hatással rendelkező megoldást keres

A Resysten rendszere náluk már bizonyított!

Számos irodaház és vállalkozás partnere vagyunk az egészségvédelemben! Csatlakozzon Ön is!

Minden érintett felületet olyan bevonattal kezeltünk, amely nagyon-nagyon hosszú ideig állandósítja a vegyszerek és fertőtlenítőszerek hatását, tehát nem engedjük, hogy a mikroorganizmusok jelen legyenek.
“A rendszer használatával megszakíthatjuk a fertőzés útját!” – Vácity József Főigazgató

 

A Bajai Szent Rókus Kórház családbarát szülészeti és nőgyógyászati osztályán, a kismamák és a babák biztonsága és kényelme elsődleges fontosságú. Ennek alapvető feltétele a magas szintű kórházi higiénia, tisztaság és jó levegőminőség melynek érdekében innovatív megoldásokat alkalmaztunk. A kritikus, gyakran érintett felületekre higiéniai bevonatunk került, amely eredményesen távol tartja a biológiai szennyeződéseket és hosszú távon megakadályozza a kórokozók megtelepedését.

Magyarország legrégebben alapított labdarúgóklubja a 23-szoros bajnok, 12-szeres kupagyőztes MTK Budapest FC a Resysten® bevonatrendszert választotta, hogy a higiénia a legmagasabb szinten járuljon hozzá a járvány elleni védekezéshez. Az utánpótlás akadémia sportépületében, a kollégiumban, valamint az Új Hidegkuti Nándor stadionban végeztük el a kritikus felületek kezelését.

 

Gyógyszerforgalmazó vállalatként kezdték tevékenységüket, termékekkel látva el a vásárlókat a kisebb közösségekben. Ma a világ egyik vezető generikus gyógyszeripari vállalataként, termékeikkel mintegy 145 országban és területen vannak jelen. A Mylan Hungary Kft. Komáromban található, mely közel 500 főt foglalkoztat, és mára a vállalat legnagyobb európai minőségügyi, illetve teszt központjává, valamint kiemelt európai csomagolóüzemévé fejlődött. A gyár irodatereiben és raktáraiban bizonyít folyamatosan bevonatrendszerünk.

Számos multinacionális vállalattal folytatott együttműködésünk bizonyítja, hogy a nagy cégek az incidens alapú higiénés megoldások helyett egyre inkább stratégiai megoldásokat keresnek. Az SAP a sikeres csehországi bevezetést követően a magyar irodáiban is a segítségünkkel biztosítja munkavállalói számára a fertőzések elleni védelmet. Cégünk pedig a bővülő megrendeléseknek köszönhetően az SAP globális valued supplier partnerévé lépett elő. 


A Volánbusz Közlekedési Zrt. egy több mint 90 éves múlttal rendelkező személyszállító busztársaság. A vállalat alaptevékenysége a menetrend szerinti autóbusz-közlekedési közfeladat ellátása, amit közel 6500 járművel biztosítanak. A Volánbusz Zrt. gondoskodik a megyeszékhelyek, a legfontosabb régiók és kirándulóközpontok napi, közvetlen és rendszeres kapcsolatáról egymással és a fővárossal.  

Együttműködésünk keretében az agglomerációs flotta járművein, 176 db buszon végeztünk felületkezelést. 

Lépjen velünk Ön is kapcsolatba!

9 + 6 =

Lépjen velünk Ön is kapcsolatba!

Ha fontos Önnek munkatársai egészsége vagy többet szeretne megtudni szolgáltatásunkról, küldjön nekünk üzenetet és kollégáink hamarosan válaszolni fognak.

Telefon: +36 30 663 1061

Email: info@resysten.com

2045 Törökbálint, Tópark u. 3. Forwarders Plaza irodaház

Gyakran ismételt kérdések a kivitelezéssel kapcsolatban

Hogyan működik az anyag felvitele?

Az anyag felvitele szakember által történik, így a tényleges kezelést nem önnek kell elvégeznie. A felhordás több rétegben történik, 1000 m2-re levetítve nagyjából 5-8 órát vesz igénybe. A bevonatrendszer felvitele közben por vagy szennyeződés nem keletkezik, így extra takarításra nincs szükség.

Mennyi idő után aktiválódik a bevonatrendszer?

Pár perc száradás után a Resysten bevonatrendszere már aktív, teljesítménye műszerekkel azonnal mérhető.

Milyen területeket érdemes kezelni?

A kapcsolatfelvétel során egyeztetjük, hogy milyen felületeket érdemes kezelni. 7 éves tapasztalatunk és több mint száz  projektünk segítségével minden támogatást meg tudunk adni, hogy egyetlen kezelésre javasolt terület se maradjon ki, amire talán ön nem is gondolt!

Ki kell üríteni az irodaházat a kivitelezés idejére?

A kivitelezés rövid ideje alatt, a hatályos munkavédelmi szabályok miatt csak kollégáink tartózkodhatnak a munkavégzés helyszínén. A használt eszközöket a nagytakarításhoz mérten kell csak elpakolni. Nemzetközi tapasztalataink és folyamatos kutatás-fejlesztési tevékenységünk garantálják a Resysten bevonat kiváló minőségét, hiszen szolgáltatásunknak számos minőségi és hatékonysági előírásnak kell megfelelnie. 

Hogyan történik a bevonatrendszer működésének az ellenőrzése?

A bevonatrendszer hatékonysága műszeres ellenőrzéssel történik, amelynek részleteiről és tudományos hátteréről kollégánk tájékoztatja. Az 1 éves periódus alatt legalább kétszer ellenőrizzük a hatékonyságot.

Milyen hamar térhetnek vissza az irodába az ott dolgozók?

Az anyag felvitele után, amely tehát 1000 négyzetméterre számolva kb. 5-8 óra, pár perc száradás után a dolgozók azonnal visszatérhetnek. Igyekszünk a munkaidőn kívűl dolgozni, munkavégzés idejében természetesen rugalmasan alkalmazkodunk, hogy minél kevesebb kieséssel és kellemetlenséggel járjon a bevonat felvitele.

Gyakran ismételt kérdések a felhasználással kapcsolatban

Mi szükséges a bevonatrendszer működéséhez?

A bevonat működéséhez mindössze fényre – amely természetes és mesterséges is lehet – van szükség, így számos helyen használható. Utólagos méréseink pedig meg tudják erősíteni, hogy a rendszer rendeltetésszerűen működik-e. 

Hol érdemes használni?

A bevonatrendszert érdemes azokon a helyeken használni, ahol a legtöbben megfordulnak és azokon a felületeken, amelyet a legtöbben megérintenek. Ilyenek lehetnek a liftek, bejárati ajtók, konyhai gépek, mosdók, munkaállomások és egyéb közös helyiségek. Korábbi szakmai tapasztalatainkat természetesen megosztjuk Önnel, hogy minden érzékeny terület kezelésre kerüljön.

Milyen előnyökkel jár a Resysten rendszer használata?

A Resysten rendszerével biztosíthatja, hogy az irodaház bérlői és alkalmazottai  minél nagyobb biztonságban érezzék magukat a közös helyiségekben. A bevonatrendszer általánosan csökkenti az érintéssel történő fertőzések kockázatát, így számos betegség megelőzhető. Ráadásul hosszú távon (1 év), folyamatosan segíti a kórokozók elleni védelmet a legérzékenyebb felületeken is!

Hogyan kell a napi takarítást elvégezni a felvitel után?

A mindennapi takarításban semmilyen változtatást nem kell eszközölni. Továbbá fontos, hogy a Resysten rendszere nem biocid, nem helyettesíti a hagyományos szerek használatát, azokat kiegészíti.

Szükséges tisztítószereket váltanom?

Nem. Semmilyen speciális tisztítószerre nincs szükség, amit használni kellene a hatékony takarítás vagy a rendszer védelme érdekében; a bevonat nem kopik le a felületről.

Mennyire tartós a bevonatrendszer? Tudom ellenőrizni a hatékonyságot?

A bevonatrendszerre 1 éves garanciát vállalunk. Ez idő alatt legalább kétszer megbizonyosodunk a hatékonyságról műszereink segítségével.

Okozhat egészségügyi problémát a bevonatrendszer?

Nem. Számos vizsgálaton esett át az anyag, így bizonyítottan semmilyen egészségügyi problémát vagy érzékenységet nem okoz, élelmiszerekkel is érintkezhet a felvitt bevonat. 

A Resysten biocid fertőtlenítő szer?

A Nemzeti Népegészségügyi Központ hivatalos szakvéleményével rendelkező Resysten bevonatrendszer biocid anyagokat nem tartalmaz és nem tartozik a biocid termékek forgalmazásáról és felhasználásáról szóló 528/2012/EU rendelet hatálya alá.